Ania sie wcale nie zagalopowala. Czy Szczecin jest wiocha nic mi o tym nie wiadomo. Moze i populacja spadla o 30-40%, hmm wiec moze i sie kwalifikuje jako wies. W kazdym razie co z tego ze market w PL na markecie, milion piecset rodzajow produktow skoro kasy nie ma zeby to wszystko ogarnac. Ludzie kupuja bo co maja zrobic. Sa ludzie ktorzy maja pelne wozki po brzegi ale sa i tacy ktorzy maja buleczke i mleko w koszyku. Wiec kwestia dyskusyjna.
Tutaj wszystko troche inaczej smakuje, Norwedzy sa do tego przyzwyczajeni bo sie od malego tu chowaja. Ale tak jak ktos pisal w PL pogorszyla sie zywnosc strasznie.
Pozatym co sie u was wokol konsumpcji zycie kreci tylko?
Ja na poczatku tez marudzilam ale teraz mi wszystko jedno trzeba zaakceptowac ten stan rzeczy albo co 2 michy do PL po zakupy smigac
Tutaj wszystko troche inaczej smakuje, Norwedzy sa do tego przyzwyczajeni bo sie od malego tu chowaja. Ale tak jak ktos pisal w PL pogorszyla sie zywnosc strasznie.
Pozatym co sie u was wokol konsumpcji zycie kreci tylko?
Ja na poczatku tez marudzilam ale teraz mi wszystko jedno trzeba zaakceptowac ten stan rzeczy albo co 2 michy do PL po zakupy smigac